Kundservice

Fynda billiga djurdräkter online

2 685 fynd


Filtrera

Klä ut småttingarna till söta djur

De flesta barn har eller blir bjuda till ett kalas med maskeradtema någon gång per år och då måste de självklart ha en bra utklädnad. De föräldrar som inte har tid eller kunskap att göra en egen dräkt till barnen kan köpa en färdig. Och det absolut sötaste att klä ut sina barn till är någon form av djur. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga djurdräkter, till barn i olika åldrar! Välj bland annat mellan en apdräkt, dinosauriedräkt, pingvindräkt och en elefantdräkt! Välkommen att fynda online!

Tips för ett lyckat köp

Du hittar inte bara djurdräkter hos oss på Fyndiq. Vill ditt barn exempelvis klä ut sig till en pirat eller en prinsessa, finns även sådana utklädnader här! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En maskeraddräkt som man kan mysa i

Alla djurdräkter som finns på den här sidan består av en helkroppsdräkt med underdel, överdel och någon form av huva. Något som är bra med att djurdräkterna är helkroppskostymer är att det inte behöver köpas till något för att skapa den perfekta maskeradutklädnaden. En annan riktigt trevlig fördel med djurdräkterna är att de går precis lika bra att mysa i som att ha på maskeraden. Dräkterna är nämligen gjorda i ett skönt material och är oerhört mjuka att ha på sig!