Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga djurdräkter online!

Klä ut småttingarna till söta djur! De flesta barn har eller blir bjuda till ett kalas med maskeradtema någon gång per år och då måste de självklart ha en bra utklädnad. De föräldrar som inte har tid eller kunskap att göra en egen dräkt till barnen kan köpa en färdig. Och det absolut sötaste att klä ut sina barn till är någon form av djur. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga djurdräkter, till barn i olika åldrar! Välj bland annat mellan en apdräkt, dinosauriedräkt, pingvindräkt och en elefantdräkt! Välkommen att fynda online!

Tips för ett lyckat köp! Du hittar inte bara djurdräkter hos oss på Fyndiq. Vill ditt barn exempelvis klä ut sig till en pirat eller en prinsessa, finns även sådana utklädnader här! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En maskeraddräkt som man kan mysa i! Alla djurdräkter som finns på den här sidan består av en helkroppsdräkt med underdel, överdel och någon form av huva. Något som är bra med att djurdräkterna är helkroppskostymer är att det inte behöver köpas till något för att skapa den perfekta maskeradutklädnaden. En annan riktigt trevlig fördel med djurdräkterna är att de går precis lika bra att mysa i som att ha på maskeraden. Dräkterna är nämligen gjorda i ett skönt material och är oerhört mjuka att ha på sig!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.