Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda till barn inför halloween billigt!

Fyndiqs favoriter

Halloweenkläder för barn online! När det närmar sig årets läskigaste högtid gäller det att klä sig lite roligt, så att man inte blir alltför rädd. Har du ordnat med maskeraddräkt till ditt barn än? Om inte är det hög tid att göra det! Vad vill hen vara? Här på Fyndiq har vi ett stort utbud av halloweenkläder för barn, i allt från klänningar från Frost till Tingeling dräkt – eller varför inte klä ut ditt barn till Hulken? En hulken dräkt gör succé på de flesta kalas. Kika igenom vårt stora utbud och köp hem de billiga halloweenkläder du tror ditt barn vill ha.

Tips för ett lyckat köp! En snygg halloween-kostym är viktig även för barn, fråga hen först innan du beställer hem. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Roliga kostymer gör halloween mindre läskig för barnen! Halloween är för många barn lite läskigt i början, vilket självklart är förståeligt eftersom det är en högtid där det är mycket skräck i fokus. Dessutom förknippas den med Alla helgona, då en ska vårda minnet av de nära och kära som gått bort. Snart lär sig dock barnen att halloween också är kul, just eftersom de får klä ut sig. Pippi Långstrump kläder, roliga peruker, häxdräkter och Spindelmannen dräkt är bara några av de alternativ som barnen kan klä ut sig till. Välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.