Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda polisdräkt för barn mm billigt!

Klä ut ditt barn till polis, astronaut eller pilot! En av de vanligaste frågorna ett barn får måste väl ändå vara: vad ska du bli när du blir stor? Och vad kan vara ett bättre tillfälle än en maskerad för att testa olika yrken? Vi har maskeradkläderna du behöver! Här hittar du kostymer som gör att du kan klä upp ditt barn till allt från en polis till brandman, eller kanske är det en chef eller servitris hen vill vara? Kika igenom vårt stora utbud av kostymkläder för barn och köp hem de yrken du tror hen gillar mest. Självklart har vi låga priser och bra leveransvillkor, det är bara att köpa hem alla billiga kläder du önskar.

Tips för ett lyckat köp! En snygg halloween-kostym är viktig även för barn, fråga hen innan du beställer hem. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Maskerad- och barnkläder online! Bra halloween kostym är inte lätta att hitta, men om en utgår från ett yrke blir det oftast lättare. Är det dessutom utklädnad för barn som en letar efter blir det ännu lite roligare när yrket är i fokus. Här hos oss på Fyndiq kan du köpa halloweendräkt likväl som vanliga maskeradkläder, men vill du vara säker på en succé? Köp då det ditt barn vill bli när hen blir stor. Kanske polisdräkt? Eller så klär du ut ditt barn till ditt eget yrke? Barn vill ju alltid vara som sina föräldrar!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.