Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga barnskjortor online!

Stort utbud av billiga skjortor och blusar för barn! Ska man vara fin får man lida pin, kan det heta. Speciellt när man går lite utanför sin bekvämlighetszon. Lite så kan det ibland kännas när man ska klä upp barn med skjortor och blusar. Men så borde det inte kännas då det finns så mycket fina barnkläder att lekfullheten inte försvinner bara för att man är lite uppklädd. Här på Fyndiq har vi plockat fram ett fint utbud av billiga barnskjortor och barnblusar i många utföranden. Om inte en Rip Curl skjorta med gröna rutor lockar gör säkert en puffärmad blommig blus det.

Tips för ett lyckat köp! När man handlar kläder till barn är det viktigt att tänka på att barn växer så det knakar. Då är det bra att hellre handla för stort än för litet och i så fall krympa plaggen själv. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fin till fest eller vardags! När det vankas fest är det nästintill en självklarhet att klä upp sig, oavsett ålder. Men visst behöver man inte någon större anledning till att dra på sig en fin skjorta eller härlig babytopp. Livet i sig kan vara en anledning att klä upp sig! Här finns stort utbud av härliga rutiga skjortor för barn och blommiga blusar att vara fin i.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.