Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga shorts till ditt barn online!

Handla billiga shorts online hos oss! Shorts är ett lekfullt och praktiskt plagg som passar de allra flesta barn. Hos oss hittar du alltifrån jeansshorts, cykelbyxor och babyshorts till mjukisshorts i klara färger, för allt från en sommar bland heta sanddyner till bekväma gympakläder för skola och idrott. Vare sig du behöver shorts för ett specifikt tillfälle eller ett plagg som kan användas av ditt barn året runt kan du hitta det hos oss! Välj och vraka i vårt stora utbud av billiga shorts – Välkommen att fynda! Tips för ett lyckat köp! Shorts är ett plagg som används av barn i alla åldrar, vårt tips är att införskaffa flera par i olika utföranden för att kunna variera till olika aktiviteter och tillfällen. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Shorts funkar i alla årstider! Shorts är verkligen ett användbart plagg och särskilt för barn! Det är inte bara lätt att dra på sig på sommaren inför picknicken utan även det perfekta klädesplagget för lek på dagis och hemma. Vi har ett stort utbud av billiga shorts i massor av utföranden, det är lätt att köpa olika par eftersom mjukare shorts fungerar bra hemmavid och sportshorts bättre är lämpat för fotbollsträning och utomhusaktiviteter. Ett par klassiska cykelbyxor går heller aldrig ur tiden och är både bekvämt och praktiskt. Handla barnens shorts online hos oss!
Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.