Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billiga shorts till ditt barn online

329 Fynd

Handla billiga shorts online hos oss

Shorts är ett lekfullt och praktiskt plagg som passar de allra flesta barn. Hos oss hittar du alltifrån jeansshorts, cykelbyxor och babyshorts till mjukisshorts i klara färger, för allt från en sommar bland heta sanddyner till bekväma gympakläder för skola och idrott. Vare sig du behöver shorts för ett specifikt tillfälle eller ett plagg som kan användas av ditt barn året runt kan du hitta det hos oss! Välj och vraka i vårt stora utbud av billiga shorts — Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Shorts är ett plagg som används av barn i alla åldrar, vårt tips är att införskaffa flera par i olika utföranden för att kunna variera till olika aktiviteter och tillfällen. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Shorts funkar i alla årstider

Shorts är verkligen ett användbart plagg och särskilt för barn! Det är inte bara lätt att dra på sig på sommaren inför picknicken utan även det perfekta klädesplagget för lek på dagis och hemma. Vi har ett stort utbud av billiga shorts i massor av utföranden, det är lätt att köpa olika par eftersom mjukare shorts fungerar bra hemmavid och sportshorts bättre är lämpat för fotbollsträning och utomhusaktiviteter. Ett par klassiska cykelbyxor går heller aldrig ur tiden och är både bekvämt och praktiskt. Handla barnens shorts online hos oss!