Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga innetofflor till barn online!

Köp billiga innetofflor till barnen på Fyndiq! Tofflor är väldigt skönt att ha på sig inne när det är kallare ute, oavsett om man är liten eller stor. Här hos oss på Fyndiq finner du ett brett sortiment av billiga barntofflor att shoppa loss bland. Kanske är du ute efter ett par riktigt varma fårskinnstofflor till ditt barn, perfekt på kyliga golv. Eller är det babytofflor du letar efter? Dessa finner du i bland annat mjuk velour. Dessutom finns ett antal snygga och praktiska tofflor med motiv från populära Frost och Star Wars — som ditt barn säkert kommer att älska! Hitta varma och praktiska barntofflor här — skynda att fynda på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Med fårskinnstofflorna på kanske en varm tröja blir pricken över i:et? Detta finns att shoppa hem massvis av här på Fyndiq! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Innetofflor hemma, i skolan och på fritids! Ett par tofflor kan vara bra att ha lite varstans, kanske ett par med lite tåligare undersula i skolan, ett annat par med Musse Pigg på fritids och sedan ett par ulliga och varma hemma? Inte bara är det fantastiska med innetofflor att barnens fötter är varmare, deras strumpor blir heller inte lika smutsiga när de springer och leker, både hemma och i skolan. Är det riktigt kallt på golven rekommenderas ett par vetetofflor, som kan värmas upp i mikron. Välkommen att shoppa barntofflor i massor!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.