Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga sandaler för barn online!

Köp barnsandaler billigt online! Dags att köpa nya skor till barnen? Varför inte kika närmare på ett par härliga sandaler? De kan användas såväl inne som ute, hemma eller på förskolan och på semestern! Här har vi samlat massvis av snygga barnsandaler som passar både honom, henne och hen! Så kolla igenom det breda sortimentet och hitta ett par billiga sandaler helt i ditt barns stil och smak — här finns något för alla ungar! Välkommen att fynda sandaler redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Osäker på om skorna passar? I produktinformationen kan du både välja färg och storlek på sandalerna så att du är säker på att det blir rätt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fria fötter med sandaler! En barnsång som de flesta av oss minns har en rad som Alice Tegnér skrev en gång om att barnen säger till sin mor att de får gå utan strumpor och skor. Detta är något som inte alltid är helt sanningsenligt — ibland måste man som liten helt enkelt behålla skorna på sig. Men en smart kompromiss en förälder kan göra är att erbjuda barnet ett par strumpfria sandaler istället och sådana hittar du i denna kategori! Välj och vraka bland flipflop sandaler, Crocs och barnsandaler med kardborreband i regnbågens alla färger och med motiv från barnens favoriter! Klicka hem ett, två, tre eller flera par!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.