Alltid 9kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga barnstövlar online!

Köp billiga stövlar till barnen på Fyndiq! Den fantastiska uppfinning som en gummistövel är, är som gjord för barn att leka i — vare sig det handlar om att hoppa i pölar eller att doppa fötterna i en porlande bäck! Här på Fyndiq har vi samlat ett brett urval av billiga barnstövlar, med och utan foder, som passar årets alla årstider och alla olika åldrar. Kanske är du ute efter ett par klassiska gummistövlar för skogsäventyren? Eller är det ett par ullfodrade vinterstövlar barnet ska utrustas med inför kallare tider? Oavsett vad du letar efter i stövelväg, så hittar du det här! Välkommen att fynda billiga stövlar!

Tips för ett lyckat köp! Tillsammans med stövlarna kanske en regnjacka är önskad? Det finner du även hos oss! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Funktionella stövlar för barn i alla åldrar! Stövlar har som utmärkande egenskap att de är vattentäta — något som gör att barn kan leka i ruskväder utan att bekymra sig om att bli blöta och kalla om fötterna. Det finns dessutom massor av olika design på barnstövlar. De kan bland annat vara rödblå från Tretorn, svarta och köldtåliga från märket Viking eller som en kombination av både stövel och känga — som gjorda för att klara av vinterväderlek utan minsta problem. I vårt samlade sortiment hittar du allt och lite till! Glöm bara inte fråga vad barnet själv föredrar för stil och färg på sin stövel innan du shoppar loss!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.