Bara 15 kr frakt!

Bara 15 kr frakt!

Fynda billiga barntofflor hos oss

680 Fynd

Köp billiga tofflor för barn online hos oss på Fyndiq

Vilka barn tackar nej till att få gå i bekväma skor? Inga såklart! Därför har vi här på Fyndiq samlat ett brett sortiment av barntofflor att njuta i. Här hittar du bekväma foppatofflor för barnen med många roliga mönster från Disney. Även träskor i många olika storlekar och mönster och flips flops för de varma sommardagarna. Här finns helt enkelt alla typer av tofflor till barn för att de ska kunna promenera runt i både bekväma och coola skor. Välj och vraka, välkommen att börja fynda!

Tips för ett lyckat köp

För att tofflorna ska passa så bra som möjligt på de små fossingarna är det viktigt att storleken blir rätt. Mät därför barnets fot för att vara säker på att du beställer en bra storlek. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Tofflor är skon som passar alla barn

Barntofflorna vi erbjuder här i vårt breda sortiment är mjuka skor som passar lika bra hemma på gräsmattan som på stranden. Många av de liknande foppatofflorna från Crocs är både bekväma och roliga att bära. De coola färgerna och mönstren kommer göra barnens promenad eller lek ännu roligare. Varför inte också införskaffa sig ett par träskor i metallicfärg att använda som inneskor eller innetofflor? I skolan kan det vara skönt för barnen att använda innetofflor istället för att bara gå i strumporna eller i ytterskorna. Hemma på kvällarna kan det istället vara väldigt mysigt att tassa runt i ett par virkade tossor. Vilken typ av tofflor skulle passa ditt barn?