Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda barnväska billigt hos oss på Fyndiq

112 Fynd

Skaffa barnväska billigt online här på Fyndiq

Är det dags för skolstart eller är det kanske en utflykt med förskolan som nalkas? Då kan det vara bra för barnet att ha en praktisk väska eller ryggsäck att bära sina saker i — och det är just en barnväska som du kan fynda här hos oss. I vårt breda utbud av billiga barnväskor finns både ryggsäck, väska och gymnastikpåse, eller varför inte fynda en fashionväska eller en sportbag? Här finns väskor från Disney Frozen, Cars, Minnie Moouse och Mickey mouse samt att du även kan fynda en barnväska från både Minions, PAW Patrol och Spider-Man!

Tips för ett lyckat köp

Väskorna här är, som du säkerligen upptäckt, mest i de yngre barnens smak så om du letar efter väska till dig själv eller till tonåringen är det bäst att använda sökrutan för att hitta väskan du söker. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Barnväska för alla barn

Vad behöver ditt barn en väska till? Kanske ska barnet börja skolan och vill ha en cool rygga från Avengers Assemble i marinblått eller kanske en barnväska med Star Wars-tema i tre hela delar? Vi har en barnväska för alla tillfällen, oavsett om det gäller att packa en ryggsäck till skolan eller en snygg axelremsväska att packa saker i för helgen hos mor- eller farföräldrarna. Kolla igenom vårt stora sortiment och hitta en väska som passar just din unge!