Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda barnväska billigt hos oss på Fyndiq

Skaffa barnväska billigt online här på Fyndiq! Är det dags för skolstart eller är det kanske en utflykt med förskolan som nalkas? Då kan det vara bra för barnet att ha en praktisk väska eller ryggsäck att bära sina saker i – och det är just en barnväska som du kan fynda här hos oss. I vårt breda utbud av billiga barnväskor finns både ryggsäck, väska och gymnastikpåse, eller varför inte fynda en fashionväska eller en sportbag? Här finns väskor från Disney Frozen, Cars, Minnie Moouse och Mickey mouse samt att du även kan fynda en barnväska från både Minions, PAW Patrol och Spider-Man!

Tips för ett lyckat köp! Väskorna här är, som du säkerligen upptäckt, mest i de yngre barnens smak så om du letar efter väska till dig själv eller till tonåringen är det bäst att använda sökrutan för att hitta väskan du söker. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Barnväska för alla barn! Vad behöver ditt barn en väska till? Kanske ska barnet börja skolan och vill ha en cool rygga från Avengers Assemble i marinblått eller kanske en barnväska med Star Wars-tema i tre hela delar? Vi har en barnväska för alla tillfällen, oavsett om det gäller att packa en ryggsäck till skolan eller en snygg axelremsväska att packa saker i för helgen hos mor- eller farföräldrarna. Kolla igenom vårt stora sortiment och hitta en väska som passar just din unge!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.