Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Köp fodrade regnkläder för barn här! I Fyndiqs sortiment finns alla sorters överdragsbyxor, galonbyxor och täckbyxor för barn. Oavsett om du behöver fodrade regnkläder för barn eller ett par tjockare täckbyxor som ska fungera till pulkaåkande har vi ett stort urval att välja mellan. I sortimentet ingår överdragsbyxor med och utan hängslen, i olika färger och i olika storlekar för olika åldrar. Fynda billiga galonbyxor hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att barn växer fort. Trots att deras vilda lekar sliter mycket på kläderna hinner de ofta inte slita ut ett plagg helt innan de växer ur det. Så köp gärna en storlek större än du tänkt, och låt gärna kläderna dina barn växt ur gå i arv till syskon eller andra behövande barn. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Viktigt med rätt överdragsbyxor för barn! För barn är det extra viktigt att ha rätt överdragsbyxor i alla lägen. Oavsett om de ska skydda mot vatten, kyla eller vilda lekar eller kanske alltsammans samtidigt är det viktigt att barnen har bra överdragsbyxor. För barn är det nämligen en fråga om frihet. Barn måste kunna vara ute och leka i alla väder utan att oroa sig för att frysa om rumpan, slita sönder knäna på sina byxor eller få blöta ben. Barnen måste kunna sitta på rumpan både i sandlådan en regnig dag och i pulkabacken utan att vare sig frysa eller förstöra sina vanliga kläder.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.