Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga barnhalsdukar här! Alla mår bra av att klä sig i halsduk på svala eller kalla dagar, inte minst våra barn. Här kan du därför köpa billiga halsdukar för barn, och vi har barnhalsdukar från massor av olika varumärken med spännande motiv på. Vilket barn skulle inte älska en halsduk med figurer från sitt favoritprogram på tv till exempel? Här finns barnhalsdukar med Frost, Paw patrol och massor av barnens andra favvisar. Välkommen att fynda halsdukar för barn redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Det kan vara smart att köpa flera olika barnhalsdukar i ett köp, vissa är nämligen perfekta att ha i riktiga snöstormar medan andra passar bättre när solen börjar titta fram emot våren – att ha samma halsduk året om kan bli både för kallt och för varmt så därför är det bra att ha flera att variera mellan. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Massvis av halsdukar för barn att fynda bland. Oavsett om ditt barn gillar Spiderman, Hello Kitty eller Frost finns det barnhalsdukar här för alla smaker – vi har även enfärgade, mönstrade och halsdukar som säljs tillsammans med en matchande mössa. Dessutom kommer våra barnhalsdukar i olika varianter, vad sägs till exempel om en Reima halskrage halsduk i fleece? Dessa värmer både hals och torso, plus att denna träs över huvudet i stället för att viras runt vilket gör att den är säker att ha på sig när det vankas utomhuslek!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.