Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billig hatt till ditt barn online

465 Fynd

Handla billig hatt online hos oss

Vi på Fyndiq har nämligen samlat en mängd olika hattar och barnmössor för dig att välja bland. Så är du ute efter en billig och funktionell hatt eller mössa till ditt barn är det definitivt här du hittar det du söker! Varför inte en marinblå fiskarhatt eller en randig babymössa med öronlappar? Här finns alla olika barnhattar du kan tänka dig, från rosa till mönstrade och prickiga hattar, mössor, solhattar, regnhattar och beduinhattar. Allt för att du ska kunna välja exakt det som passar ditt barn!

Tips för ett lyckat köp

En hatt till ett barn måste passa och vara bekväm, så kontrollera storleken — och kom även ihåg att en bra solhatt på sommaren skyddar mer än solskyddsfaktor och solglasögon! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hatt passar alla årstider

Hattar finns i lika många utföranden som det finns användningsområden. Vare sig du vill skydda mot sol och hetta eller kyla och vind passar en hatt eller en mössa som handen i handsken. Det är även lätt att mixa och matcha till olika kläder och tillfällen, kanske en mönstrad solhatt ersätts med en blå regnhatt mot hösten? En babymössa med öronlappar å sin sida kan bytas till en fiskarhatt eller randig solhatt när det lider mot varmare månader. Välj och vraka i vårt stora sortiment online!