Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Storlek cl (barn)
Storlek Vantar (barn)
Storlek Vantar Ålder (barn)
Kundbetyg

Fynda billiga set med mössor & vantar för barn här

Shoppa billiga set med mössor & vantar för barn här hos oss på Fyndiq! Mysiga mössor med tillhörande vantar i set som både värmer och är snygga blir extra roliga att klä på sig när det är kallare ute. I kategorin finner du set med Mimmi Mus, Frozen, Nalle Puh, Planes, One Direction och mycket mer. Låt dina barn bestämma själv eller köp deras favoritfigurer på mössor och vantar i set till julen eller i present så blir de garanterat riktigt glada. Välkommen att fynda här hos oss på Fyndiq redan i dag!

Tips för ett lyckat köp! Har du även behov av vinteroverall och underställ till barnen? Även det finner du här hos oss på Fyndiq. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Set med värmande och snygga mössor och vantar till höst, vinter och tidig vår. I vårt stora sortiment med mössor och vantar i set som matchar i både tryck, material och färger blir det lätt att se att vilka som  tillhör vilka. Det gör det lättare att hitta rätt i mösslådan på morgonen hemma och i stojet på förskolan, dagis eller i skolan när dagen är slut eller rasten ska börja. Dessutom är det snyggt att matcha mössan på huvudet med lika söta vantar på händerna. Ett set är perfekt att köpa i present till barn och det passar även till barn i alla olika åldrar. Shoppa billiga vantar och tillhörande mössa i set online hos oss!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.