Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Köp billiga barnoveraller på nätet!

Fyndiqs favoriter

Babyoverall eller något för äldre barn – vi har båda! Fyndiq har ett brett utbud av billiga overaller för olika åldrar och olika behov. Vill du ha en varm vinteroverall som skyddar barnet mot kyla, regn och rusk? Vill du ha en mysig fleeceoverall att mysa med i soffan? Eller är du ute efter babyns basplagg – babyoverallen? Oavsett vilken sorts barnoverall du är ute efter så har vi ett brett utbud att välja mellan!

Tips för ett lyckat köp! Eftersom barn växer så fort är det bra att köpa en storlek större. Tänk även på att ha mer än en barnoverall eftersom de ofta blir smutsiga och måste tvättas – du vet ju själv hur det ser ut när barn äter! Köp gärna flera barnoveraller på en gång till Fyndiqs fyndpriser. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Välj rätt barnoverall! Vårt stora utbud av barnoveraller gör att du kan välja bland overaller som är både roliga och praktiska på samma gång. Vad sägs exempelvis om en barnoverall som är utformad som en röd drake? Inte som i Hannibalfilmen utan en gullig och mysig röd drake! Eller varför inte en rosa mysig babyoverall med hjärtan på? Självklart finns även favoriter som en nalleoverall, alltså en overall som får barnet att se ut som en mysig nalle! Och naturligtvis har vi även praktiska fodrade barnoveraller för utomhusbruk.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.