Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda förvaring billigt till barnens rum

Handla billiga förvaringslådor till barnens rum! Ett barnrum blir lätt stökigt. Det är leksaker och kläder som hamnar på golvet och tillslut gör det svårt att se vad som är vad. Med bra förvaring för att samla in barnens kläder, böcker och framförallt leksaker i blir det mer yta att röra sig på samtidigt som det blir ordning. Hitta rolig förvaring som gör det enklare för barnen att själva städa i sina rum. Hos oss på Fyndiq finner du förvaringslådor och förvaringspåsar med sagomotiv och annat sött. Varför inte en förvaringsbox från Frozen att samla leksakerna i?

Tips för ett lyckat köp! Förutom smart förvaring är både krokar och hängare till barnen en superbra idé att använda för att frigöra yta i lekrummet – sådana hittar du såklart också hos oss! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Förvaringsboxar, förvaringslådor och förvaringspåsar! Det blir enkelt och skoj att hålla ordning när det finns ett system för vad som ska vara var. Tipset är att köpa en förvaringsbox för alla bilar, en låda med fack för alla småprylar, förvaringspåsar att hänga upp för kläder och en box att rulla under sängen för alla nallar. Hitta rätt i vårt stora sortiment! Varför inte ha förvaring i en liten mjuk pall som barnet även kan använda som sittplats? Genom att tänka lite extra spar du både plats och gör barnrummet lite roligare. Skynda att fynda förvaring till barnen redan idag!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.