Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga klockor till barnrum här

Fyndiqs favoriter

Handla klockor till barnrum billigt online här hos oss på Fyndiq! Behöver ditt barn en väckarklocka eller en väggklocka till sitt rum? Här är platsen du köper sådana på! Vi har nämligen samlat ihop massor av billiga klockor till barnrum för dig att shoppa loss bland. Vad sägs om en klocka med Disneyprinsessor på att sätta på väggen? Vi har även massvis av coola armbandsur för barn här att välja på. Kolla igenom vad som finns i klockväg i kategorin och klicka hem just de klockor som passar till barnrummen hemma hos er! God shopping önskar vi på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Låt barnet få välja sin alldeles egna klocka, det får dem att känna sig både lite mer vuxna och mer delaktiga. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Här finns armbandsur för alla åldrar och både vägg- och väckarklockor för barn! Oavsett vilken ålder ditt barn är i så är det alltid roligt att ha en egen klocka i sitt rum. Här har vi massvis av olika varianter att välja på. Vad sägs om en Pixel klocka som bara visar siffrorna 3, 6, 9 och 12? Eller du kanske vill ha en med extra stora nummer på så att barnet kan lära sig klockan på ett enkelt och smidigt vis? Du hittar även skojigare klockor för de allra minsta barnen som är formade som olika figurer – klockor till barnrum i massor helt enkelt!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.