Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda barnrum väggdekor online!

Roligare rum med väggdekor! Visst kan ett rum vara fint med endast enkla väggar i en färg, men för ett barn kan det nog kännas lite trist. Varför inte förfina rummet med en liten text eller en rolig bild? Vi på Fyndiq har samlat mängder av olika väggdekorer till barnrummet på ett och samma ställe. Det gör det enkelt för dig att få en ordentlig överblick av vårt utbud och på så vis lättare hitta den dekor som passar just ditt barn bäst. Dessutom är våra väggdekorer billiga och lätta att beställa. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Hos oss är frakten densamma oavsett hur mycket du köper, så passa på att välja allt du vill ha nu när du ändå är här! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Välj väggdekor istället för barntapet! Väggdekor fungerar ungefär som klistermärken. Du sätter enkelt fast de på väggen, utan att lämna några fula märken om de tas bort. Barnrumsinredning är mycket viktigt för att ditt barns kreativitet och lekfullhet ska väckas till liv, och det är någonting du som föräldrar bör försöka ha i åtanke. Varför inte dekorera barnrummet med en apa som fint klättrar i träd? Eller hur låter en bilbana på väggen? Det kommer garanterat få ditt barn att vilja leka. Kika igenom vad vi har att erbjuda, du hittar säkerligen någonting du gillar!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.