Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga tavlor & posters till barn online!

Fynda tavlor & posters till barnrummet billigt hos Fyndiq! Det är viktigt att barnen själva får sätta sin egna personliga prägel och touch på sitt rum. Vi har samlat ett stort utbud av tavlor & posters som barn gillar i vår webshop, enkelt och smidigt för dig att klicka hem. Det krävs inte mycket för att få till det där rummet som alla barn önskar sig! Så låt barnen välja själva eller överraska med en snygg tavla eller poster — välkommen att kolla in allt snyggt redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Är du ute efter något annat till barnen också? I kategorin Barn finns det massor av olika underkategorier som leder dig på rätt spår till att hitta det du söker! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett personligt barnrum med tavlor & posters! Ju äldre barnen blir desto mer vill de vara med och bestämma hur deras rum ska se ut. Det är viktigt att få ha något eget som man bestämmer över själv, samtidigt som föräldrar kanske inte vill att barnen ska ha vad som helst i sitt rum. Hos oss på Fyndiq finns mängder av snygga och billiga tavlor & posters med motiv som barn bara älskar! Kolla in tavlan Simba, tavlan Hundvalpen, schyssta posters men citat och snygga ramar — här finns garanterat nått för alla smaker, kanske till och med för både stora och små?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.