Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda bokstavsdekor för barnrum här

På jakt efter väggdekor i form av bokstäver till barnrummet? Då är du på rätt ställe! Här kan du hitta hela alfabetet i form av bokstavsdekor för barnrum att sätta upp och forma ord med! Vad sägs om att använda dina väggbokstäver till att skriva ditt barns namn med bokstäver i olika färger? Eller varför inte sätta upp initialerna eller barnets smeknamn? Med våra bokstäver till barnrummet är det bara fantasin som sätter gränserna med hur ni kan använda väggdekoren! Välkommen att handla billig bokstavsdekor för barnrum online här hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du fler saker för att få rätsida på barnens rum? Hos oss finns massor av annan väggdekor för barn, förvaring och massvis av annan skojig inredning att shoppa loss bland! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bokstavsdekor för barnrum är både fint och utvecklande! Vill du att ditt barn snabbt ska lära sig stava och skriva? Varför inte sätta upp hela alfabetet på väggen? Kombinera att leka och lära med hjälp av de små figurerna som pryder bokstäverna. På så vis kan barnet lära sig alla bokstäver i sin egen takt och sen, om du valt väggdekorbokstäver i trä, kan ni arrangera om bokstavsdekoren och forma olika ord – kul va? Här finns bokstavsdekor för barnrum i alla möjliga olika utföranden, stilar och färger, med eller utan prinsessor på. Välj den väggdekor och de bokstäver du vill ha, välkommen att fynda redan idag!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.