Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda mätsticka billigt här hos oss

Köp billig mätsticka till barnrum här på Fyndiq! Det är roligt att se hur barnet växer – och ännu roligare är det för barnen själva att mäta sin längd på väggen. Med mätsticka som väggdekor till barnens rum kan deras längd följas längs en glad giraffs hals eller tillsammans med ett grönskande träd där ekorrar bor. Varför inte mäta din längd med elefantens långa snabel? Eller kanske måttstockar med apor, drakar och pirater är intressantare att shoppa hem? Detta och mycket mer hittar du i sortimentet ovan. Välkommen att fynda mätstickor redan i dag!

Tips för ett lyckat köp! Letar du efter annan dekor att klistra upp på väggen? Gå upp en kategori så hittar du massvis av olika dekorer att välja bland. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Dekor med mätsticka och linjal visar längden! Det som är så bra med dekorerna med linjal  och mått i centimeter här i sortimentet är att de går att dra av och sätta fast direkt på väggen, lätt och smidigt. Tipset är att du rengör den valda ytan innan du klistrar upp dekoren, för att ge den optimalt fäste. Tryck sedan ut eller pressa bort luftbubblor som kan ha uppkommit. Sen är det klart! Svårare än så är det alltså inte. Det svåraste är att välja motiv – med måttstockar som har nallar, små apor och söta sköldpaddor är det inte så enkelt att bestämma sig. Låt gärna barnet vara med och välja!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.