Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 800 000 produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga väggdekor namn här!

Fyndiqs favoriter

Vems namn ska du ha på väggen? Allt fler får upp ögonen för den billiga och smidiga inredningsmetoden som väggdekor och självhäftande stickers för väggarna erbjuder, och om du är sugen på att skaffa dig en fin väggdekoration har du kommit helt rätt. Här på Fyndiq hittar du ett stort utbud av fina och billiga väggdekorer i olika former och utföranden, och den kategori du just nu befinner dig i huserar olika väggdekor namn. Du hittar de flesta namn här, så börja klicka runt och se om ditt namn finns här!

Tips för ett lyckat köp! Leta upp hela familjens namn och köp på dig av dessa – du kommer hitta många olika användningsområden för dem! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fint både för barn och vuxna med namndekor! Att ha sitt namn på väggen är något som passar alldeles utmärkt i ett barnrum – men man kan lika gärna ha det som vuxen, det finns inget som hindrar en från att sätta upp en väggdekor med sitt namn! Ett annat bra användningsområde för dessa klistermärken med namn är att sätta upp dem ovanför krokarna i badrummet eller på förvaringslådor, så man vet vems saken i fråga tillhör i hemmet! Möjligheterna är många och det enda som sätter gränserna för din användning av väggdekoration är din fantasi.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.