Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga väggord till barnrum hos oss

Sätt upp fina väggord i barnrummet! Här i denna kategori hos oss på Fyndiq kan du köpa massor av billiga väggord till barnrum, och du hittar passande ord för barn i alla åldrar. Vad sägs om ett väggord med Peter Pans silhuett på som säger ”Take me to Neverland” eller kanske ett sött som säger att ”Här bor en Busunge”? Kolla igenom alla fina ord att sätta på väggen i barnrummet som vi har samlat ihop här – du kommer garanterat hitta flera fina ord att sätta upp ovanför barnets säng eller på dörren in till barnrummet. Välkommen att fynda billiga väggord till barnrum redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Nybliven förälder? Här finns massvis av fina väggord för dig att sätta upp som visar hur mycket ditt lilla knyte av lycka betyder för dig, superfina att sätta upp på väggen vid vaggan. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vackra ord på väggen i barnrummet ger härlig känsla! Det kan vara svårt att uttrycka i ord hur stark kärleken är för sitt barn, så varför inte sätta upp ord på väggen som formulerar denna kärlek åt dig? Det stora väggordet Twinkle twinkle är en dikt som går ”Twinkle twinkle little star, you’ll never know how loved you are” och det säger ju verkligen allt! Monteringsanvisningar för hur du sätter upp ditt valda väggord till barnrummet följer vanligtvis med i paketet och kan variera från väggord till väggord, men en sak har alla väggord till barnrum gemensamt – de är enkla att sätta upp!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.