Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda babygym billigt online!

Fyndiqs favoriter

Mängder av färgglada babygym! Massvis av roliga leksaker dinglandes i bågen ovanför är vad Fyndiq erbjuder er småbarnsföräldrar, och vi har ett stort utbud av fina babygym för att aktivera och underhålla din baby! Att köpa ett babygym online är smidigt och dessutom prisvärt då Fyndiq ständigt pressar ned priserna. Vare sig ni är ute efter ett gym för din baby med mycket blommor och vackra mönster, eller om det är storleken som avgör så hittar ni dessa här. Det är bara att klicka hem det babygym som passar er baby bäst och vänta på leverans, snabbt, smidigt och framförallt billigt.

Tips för ett lyckat köp! Läs beskrivningarna och åldersrestriktioner, de är viktiga för ditt barns säkerhet. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Aktivera din baby! Ett babygym finns till för att ditt barn skall hållas aktiverad och framförallt ha kul! De små dinglande mjukisleksakerna är alltid roliga att greppa efter och ger verkligen barnet en utmaning. För det ska ju vara kul att leka, även utan sin mamma och pappa, eller hur? Barn ska kunna ligga och sträcka sig efter sina favoritmjukisdjur och känna sig helt nöjd med det! Det är inte som det låter, babyn ska såklart inte lyfta vikter i sitt gym, men viss träning ger det dock. Bland annat förmågan att vända på sig kan komma från att just spenderad tid i babygymmet.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.