Kundservice

Fynda billiga babymobiler hos oss

45 Fynd

Köp billiga babymobiler online här på Fyndiq

Är det tillökning på gång och dags att inreda barnrum? Då är en vacker babymobil något att kika närmare på. En sådan hängs ovanför barnets spjälsäng och låter babyn trollbindas och lugnas av de vackra figurerna och färgerna som hänger ner. Kolla igenom vårt stora utbud av billiga babymobiler och välj ut den som passar — här finns mobiler med tygdjur i allsköns färger, mobiler som spelar vaggvisor och massa, massa fler!

Tips för ett lyckat köp

En babymobil må vara vacker att titta på, men plocka bort den när barnet är tillräckligt stort för att resa sig upp för att undvika att starka barnhänder sliter ner mobilen. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Lugnande, rogivande och vacker att titta på

De babymobiler som vi samlar här finns i alla möjliga utformningar och material, men gemensamt är att alla är lika fina och bra för din baby. En Fisher-Price Rainforest Friends 3-i-1 Musikalisk Mobil spelar vaggvisor och snurrar, vilket fångar barnets intresse och lugnar när det är dags för vilostund — sen när babyn är för stor för sin spjälsäng kan mobilen enkelt monteras ned och fästas på barnvagnen istället. Eller du kanske hellre vill ha en klassisk babymobil i trä? Det finns också — plus att vi har massvis av mobiler med Babblarna, Diinglisar och andra söta babymobiler från till exempel Jabadabado och Djeco. Välkommen att fynda!