Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga bitleksaker för bebis!

Köp billiga bitleksaker för babyn online här på Fyndiq! Att få sina första mjölktänder kan vara en jobbig tid för en baby, men turligt nog går att lindra irritationen som kommer vid vad som kallas tandsprickning – när de första små gaddarna börjar kika fram. Det hjälper att låta bebisen tugga på en bitleksak, som du hittar massvis av här. Vi har nämligen samlat ihop ett stort utbud av billiga bitleksaker för baby att, ursäkta vitsen, sätta tänderna i – så välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! När bebisar börjar få tänder är det intressant att tugga på det mesta i hemmet, men man ska inte stoppa vad som helst i munnen. Just därför är det bra att ha specifika leksaker fria från BPA, PVC och ftalater att tugga på istället. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Olika bitleksaker i olika former och material! Att tänka på när du väljer bitleksak till baby är att se hur långt gången tandsprickningen är. Vid första symptom kan en leksak i tyg lindra alldeles utmärkt, men när tänderna börjar kika fram är det dags för lite hårdare material såsom naturgummi. Här finns till exempel både Alvin Bitring Elefant och vattenfyllda tand tuggare som kan läggas i kylen för extra lindring när tandkött och gom kilar. När framtänderna börja synas kan också en Bite & Relax Fas 1 från MAM utformad som en mini-bitring passa då denna också har en masserande struktur.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.