Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga dragleksaker för barn här

Fyndiqs favoriter

Köp billiga dragleksaker för de minsta barnen online här hos oss på Fyndiq! Leksaker att dra fram, med både snöre och pinne, är perfekta för små barn som lär sig gå. I vårt stora sortiment av dragleksaker för små barn finns massor av roliga saker som barnet kan släpa med sig vart de än är på väg i hemmet. Hitta fina träleksaker från Brio med dragsnöre såsom hundar, krokodiler, fjärilar och tågset med hjul. I kategorin har vi även handdragna vagnar att låta barnen dra varandra i. Det finns med andra ord något för alla mindre barn bland våra dragdjur och dragleksaker.

Tips för ett lyckat köp! Önskar sig ditt barn en hund? Innan du skaffar en riktig kan du låta barnet få dra omkring på en leksakshund i tyg eller trä och få sig lite träning. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En dragleksak att ta med sig överallt. Det som är så bra med dragleksaker är att barnet kan hålla i snöret och ta med sig sin favoritleksak överallt i hemmet. Vare sig det är en mjuk katt, en trähund, ett set med tågvagnar eller Babblarna klosståg så finns det ett tillhörande snöre som gör det lätt att få med sig leksaken lite varstans. Som ett husdjur fast utan allt jobb som det medför. I kategorin finner du även massor av skrindor och vikbara vagnar med och utan tak som är perfekta att dra barn i på lek och skoj i trädgården. Skynda att fynda!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.