Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga dragleksaker för barn här

191 Fynd

Köp billiga dragleksaker för de minsta barnen online här hos oss på Fyndiq

Leksaker att dra fram, med både snöre och pinne, är perfekta för små barn som lär sig gå. I vårt stora sortiment av dragleksaker för små barn finns massor av roliga saker som barnet kan släpa med sig vart de än är på väg i hemmet. Hitta fina träleksaker från Brio med dragsnöre såsom hundar, krokodiler, fjärilar och tågset med hjul. I kategorin har vi även handdragna vagnar att låta barnen dra varandra i. Det finns med andra ord något för alla mindre barn bland våra dragdjur och dragleksaker.

Tips för ett lyckat köp

Önskar sig ditt barn en hund? Innan du skaffar en riktig kan du låta barnet få dra omkring på en leksakshund i tyg eller trä och få sig lite träning. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En dragleksak att ta med sig överallt

Det som är så bra med dragleksaker är att barnet kan hålla i snöret och ta med sig sin favoritleksak överallt i hemmet. Vare sig det är en mjuk katt, en trähund, ett set med tågvagnar eller Babblarna klosståg så finns det ett tillhörande snöre som gör det lätt att få med sig leksaken lite varstans. Som ett husdjur fast utan allt jobb som det medför. I kategorin finner du även massor av skrindor och vikbara vagnar med och utan tak som är perfekta att dra barn i på lek och skoj i trädgården. Skynda att fynda!