Kundservice

Fynda billig snuttefilt online

640 Fynd

Filtrera

Köp mysig & billig snuttefilt online

Allt som är mjukt, gosigt och gärna lite värmande blir snart barnets bästa vän under de första åren. Här på Fyndiq har vi därför gjort det enkelt och samlat alla gosiga och värmande snuttefiltar på ett och samma ställe. Välj och vraka bland billiga dinglisar i form av kaniner, sköldpaddor och andra fantastiska djur som barnet kan krama och bita på. Här på Fyndiq får vi dagligen in nya produkter så om du saknar något är det bara att hålla ögonen öppna så kanske vi har det i vårt sortiment i morgon.

Tips för ett lyckat köp

En snuttis kan verkligen bli barnets bästa vän så kanske bör du köpa två om den ena skulle försvinnä Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En, två eller flera snuttisar

Vad som är så fantastiskt med snuttefiltar och gosiga filtar med dinglisar är att man med enkelthet kan bygga upp en hel familj med olika filtar. De blir som gosedjur, och gosedjur kan vi ha hur många som helst. Ofta har barnet en favorit som den får svårt att slita sig ifrån, men visst är det mysigt om barnets favorit-snuttis har andra gosevänner? Snuttefiltar från Teddykompaniet är testade och uppnår kraven för att vara barnsäkra och har med det märkningen CE på alla sina produkter.