Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig snuttefilt online!

Fyndiqs favoriter

Köp mysig & billig snuttefilt online! Allt som är mjukt, gosigt och gärna lite värmande blir snart barnets bästa vän under de första åren. Här på Fyndiq har vi därför gjort det enkelt och samlat alla gosiga och värmande snuttefiltar på ett och samma ställe. Välj och vraka bland billiga dinglisar i form av kaniner, sköldpaddor och andra fantastiska djur som barnet kan krama och bita på. Här på Fyndiq får vi dagligen in nya produkter så om du saknar något är det bara att hålla ögonen öppna så kanske vi har det i vårt sortiment i morgon.

Tips för ett lyckat köp! En snuttis kan verkligen bli barnets bästa vän så kanske bör du köpa två om den ena skulle försvinna? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En, två eller flera snuttisar Vad som är så fantastiskt med snuttefiltar och gosiga filtar med dinglisar är att man med enkelthet kan bygga upp en hel familj med olika filtar. De blir som gosedjur, och gosedjur kan vi ha hur många som helst. Ofta har barnet en favorit som den får svårt att slita sig ifrån, men visst är det mysigt om barnets favorit-snuttis har andra gosevänner? Snuttefiltar från Teddykompaniet är testade och uppnår kraven för att vara barnsäkra och har med det märkningen CE på alla sina produkter.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.