Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga speldosor för baby!

Fyndiqs favoriter

Köp billiga speldosor för baby online här på Fyndiq! Alla älskar musik och likaså de allra minsta – så varför inte skaffa en söt speldosa till babyn? Här har vi på Fyndiq samlat massor av billiga speldosor för att de allra minsta ska kunna njuta av ljuva toner. Du hittar både spelgosisar från Babblarna, Djiingisar och Teddykompaniet. Kolla igenom utbudet och välj just den speldosa som kommer passa din baby allra bäst – välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Vill du ha en speldosa med en speciell melodi? Läs produktbeskrivningen så ser du exakt vilken musikslinga som dosan spelar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Speldosor för alla stunder! Att lyssna på musik är något som barn uppskattar att göra till exempel vid läggdags, men en speldosa kan också vara mysig att ha vid sagostunden. Babblarna är en av barnens favoriter, så varför inte ha en speldosa föreställande en av figurerna därifrån? Här finns både Diddi, Dadda och Bibbi samt många fler kända ansikten från barnprogrammet att fynda som gosiga speldosor! Eller varför inte satsa på en elefant, tiger eller ett får från Teddykompaniet – alla deras speldosor är både giftfria, barnsäkra och testade enligt CE och EN71! På så vis kan du vara säker på att alla sömmar både är testade och dragsäkra plus att materialen dosorna är tillverkade i också är eld- och flamsäkra.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.