Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga byggkloss figurer för barn här

Fyndiqs favoriter

Köp billiga byggkloss figurer för barn online på Fyndiq! Det finns få leksaker som är så roliga att leka med som små figurer av olika slag. Vare sig det är dinosaurier i miniatyr, minifigurer som Star Wars Yoda, Marvels Spiderman eller kanske Harry Potter-figurer med tillhörande trollstavar och mantlar. Barn har fantasi utöver det vanliga och kan leka med i stort sett allt, men roligast är nog minifigurer som verkligen driver på leklusten. Köp billiga byggkloss figurer i form av Indiana Jones, Svampbob fyrkant, Batman, Ninjago, Super Mario och massor av andra – på nätet här hos oss på Fyndiq. Det blir nog inte enklare än så!

Tips för ett lyckat köp! De små figurerna som du shoppar hem behöver sina tillhörande slott och LEGO-städer. Som tur är kan du köpa även det här hos oss! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Att leka med roliga småfigurer och byggklossar har vi gjort i alla tider. Det är något särskilt med härliga leksaksfigurer i olika former och färger, vare sig de kommer från serier eller filmer. Alla har vi nog lekt med sådana under vår barndom, och barn i dag fortsätter på den traditionen. Låt även dina barn få ha roligt med minifigurer som ser ut som de på TV. Hitta populära Ninjago figur att shoppa hem till barnet som älskar serien med dessa och Super Mario till den som inte tröttnar på de italienska rörmokarna i grönt och rött.  Välkommen att shoppa loss online här hos på Fyndiq redan idag!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.