Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga klistermärken online

1 991 Fynd

Köp billiga klistermärken online

att pryda sina böcker, pennor, mobiler, väskor eller vad man nu kan komma att tänka på med klistermärken är både ett sätt att hålla koll på sina prylar, men även att sätta lite personlighet och lyfta en annars lite tråkig sak. Här på Fyndiq har vi ett fantastiskt utbud av Star Wars klistermärken, Hello Kitty klistermärken, alfabet stickers, Frost klistermärken och en hel del andra snygga klistermärken med både smileys och andra symboler som livar upp som höjer personligheten.

Tips för ett lyckat köp

Att dekorera sina skolböcker eller presenter med stickers är något som alltid går hem, men glöm inte att handla nån extra då det ofta går åt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Frost eller Star Wars klistermärke?

Att välja rätt stickers kan tyckas vara en enkelt sak vid första anblick. Men, det gäller att välja rätt symbol för rätt pryl. Kanske kan det även vara bäst, om man är en familj, att handla på sig ett gäng stickers för att fylla alla behov och prylar? 3D stickers kan passa fint som dekoration på telefonen och Nalle Puh kan stötta och uppmuntra på en skolbok. Ja, det finns inga rätt eller fel när det kommer till var man ska placera sina klistermärken, så tuta och kör - man kan alltid pilla bort märket om man tröttnar.