Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig lera för barn online!

Fyndiqs favoriter

Köp billig pyssel lera online hos Fyndiq! Det är inte många saker som är roligare än när man får skapa något med sina egna händer, i alla fall inte om man är barn. Därför är pyssel lera den absoluta leksaken att köpa till sina barn – och billig pyssel lera hittar du självklart i massor här hos oss på Fyndiq! Välj och vraka bland allt från cernitlera till trolldeg och modellera för barnens pyssel!

Tips för ett lyckat köp! Pyssel lera finns i massvis av olika färger och former, men läs gärna produktbeskrivningen innan köp så kan du vara säker på att du får hem rätt sorts lera till ditt barn! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Så roligt att pyssla med lera! Vi på Fyndiq vet hur kul det är med pyssel, och det absolut bästa med att leka med lera är att det är mer än bara roligt och lek – med lera kan man lära! Med modellera och cernitlera kan man skapa, bygga och leka med fantasin och det om något utvecklar barns hjärnor. Varför inte bygga egna studsbollar med studslera eller magisk sand som är en blandning av modellera som kan rinna mellan fingrarna och går att bygga sandslott med? Kika igenom kategorin med lera och hitta den pyssel lera som passar bäst för ditt barns lek och utveckling! Välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.