Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billigt slajm & slime här hos oss

Hitta billigt slajm att forma och leka med här hos Fyndiq! Vi minns alla den roliga leran som man kunde forma och leka med som barn — den heter slime eller slajm och är något som barn i alla åldrar fortfarande tycker är jättekul att leka med. I vårt sortiment av cool lera för barn finner du bland annat slime som heter Hand Putty, denna lyser i mörkret och går att forma till en studsande boll men även platta till som en pannkaka! Den finns i färger som orange, grön, gul och blå. Dessutom finns den galet gröna slajm som är lite läskiga för de minsta, men roligast i världen för de lite tuffare barnen som inte är rädda för att leka med crazy lera!

Tips för ett lyckat köp! Letar du efter andra leksaker? Gå upp en kategori så ser du så mycket leksaker det finns att välja på hos oss! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Bollar, pannkakor och gröna slime-fingrar! Det är svårt att inte ha det jättekul med slime. Det är faktiskt roligt både för barn, unga och vuxna. Vem gillar inte att forma saker med mjuk, elastiskt och gummiaktig lera som lyser i mörkret och känns härlig mot huden? Denna lera är inte den som du har i ansiktet för att få fin hud, utan den som överraskar dig, väcker barnasinnet och skapar rum för lek och stoj. Se till att klicka hem slime redan idag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.