Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga interna kablar online!

Fyndiqs favoriter

Tillbehör som får datorn att fungera! Datorer är något som på många sätt hjälper oss människor, i vardagen såväl som på jobbet. Men ingen dator kan göra sitt jobb om den inte har rätt datortillbehör. Här hos oss på Fyndiq kan du därför hitta ett stort utbud av interna kablar, och det riktigt billigt dessutom! Utan datorkablar får du alltså ingen bra dator, så att ha bra interna datorkablar är verkligen ett måste. Så kika runt i vårt stora utbud av allt från kabelsorteringskit till SAS-kabel, och förhoppningsvis så hittar du det du är ute efter!

Tips för ett lyckat köp! Det finns såklart olika interna kablar att välja bland, så kolla gärna en extra gång så att det är rätt variant som ligger i kundvagnen! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Lös fel med rätt kabel! Att ta hand om datorn är inte alltid lätt, men ibland så är det faktiskt mycket enklare än vad du kanske kan tro. Ibland är det nämligen det lite klassiska felet med en trasig kabel som spökar! Då är det tur att det är lätt åtgärdat med exempelvis en ny intern kabel, något som du kan fixa på egen hand genom att klicka hem en online. Så innan du skickar iväg datorn på lagning så kanske du istället ska klicka hem en ny intern USB kabel eller liknande!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.