Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga moderkort online!

Köp billigt moderkort online hos oss på Fyndiq! Dags att handla komponenter till din dator? Då har du hamnat på helt rätt plats, i alla fall om det är moderkort du är ute efter! Här har vi samlat massvis av billiga moderkort till datorn på en och samma plats vilket vi hoppas gör det lättare för dig att hitta det kort du letar efter. Här finns moderkort från både Asus, Gigabyte och många, många fler. Så kika igenom det breda sortimentet och hitta det kort du söker! Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Osäker på vilket moderkort du ska välja? Läs alltid produktbeskrivningen innan köp och kontrollera så kortet fungerar med din dator och har alla fördelar du sökte efter! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vilket moderkort ska du satsa på? Svaret på den frågan är egentligen en till fråga: vad ska du använda ditt moderkort till? När du besvarat det är det sedan mycket enklare att hitta rätt kort för rätt ändamål – och hos oss finns massvis av valmöjligheter. Vad sägs till exempel om ett ASUS B85M-E? Eller du kanske snarare behöver ett Gigabyte GA-H110M-S2HP Socket 1151, uATX? Läs produkternas produktbeskrivning och kolla så du hittar ett kort som passar din dator – på så vis blir shoppingen genast mycket lättare!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.