Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billigt datorskärmskydd på nätet!

Fyndiqs favoriter

Skydda din älskade dator! Ens laptop kan verkligen kännas som ens käraste ägodel, och ingen vill ju att deras bärbara datorer ska råka ut för någonting. Det är var och ens ansvar att ge sin dator skydd, och som tur är finns det många sätt att se till att ens laptop har skydd från smuts och repor! Vi på Fyndiq har samlat ihop en massa skärmskydd för dator och snygga laptop skin som du kan använda för att skydda din dator, och riktigt billigt är det också! Oavsett vilket datorskärmskydd du är i behov av så tror vi du kommer hitta det här i vårt breda utbud.

Tips för ett lyckat köp! Se till att det datorskärmskydd du beställer har rätt mått, så att det passar på den datormodell du har! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En bärbar dator mår bra av ett skärmskydd! Det händer ganska ofta att både dyra och billiga datorer får skador på skärmen, i alla fall när det handlar om laptops. Detta eftersom man viker ihop den, och då finns det stora risker att tangentbordet skaver mot skärmen och orsakar otrevliga repor. Men det går att undvika, använder man sig av ett bra displayskydd på laptopen kan man hålla skärmen repfri och fin mycket längre! Datorns utsida skyddar du enklast med ett snyggt, mönstrat laptop skin!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.