Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billig blixtskoadapter online

11 Fynd

Fäst din videobelysning eller mikrofon med blixtskoadapter

Den som håller på med videoinspelning på en rätt hög nivå vet hur viktigt det är att ha en blixtskoadapter. Fäster man den på kameran kan man koppla in sin videobelysning, mikrofon eller blixt till kameran på ett enkelt sätt. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga blixtskoadaptrar som passar olika typer av kameror. Välj mellan blixtskoadaptrar som fungerar för Sony, Nikon, Canon och alla andra kända kameramärken. Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp

Vi har nästan allt för den kameraintresserade här hos oss. Vad sägs till exempel om en systemkamera, en blixtskärm eller ett linsskydd? Det hittar du i kategorin Foto! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Använd utrustning från olika märken

Det som är så oerhört bra med att ha en sådan blixtskoadapter som finns på den här sidan, är att den gör att man kan koppla utrustning av ett märke till en kamera av ett annat märke. Har man exempelvis en Sonykamera och en speedlightblixt från Canon kan man alltså använda adaptern för att koppla samman dessa två. Detta betyder alltså att man inte måste ha utrustning från ett och samma märke, så länge man använder sig av blixtskoadaptern! Hur smart och smidigt är inte det?