Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

StartsidaElektronikFoto
Blixtar & Belysning

Fynda blixtar & belysning billigt

720 Fynd

Stort utbud av blixtar & belysning för foto här

Att en bra blixt kan vara skillnaden mellan en bra och en dålig bild vet alla som kan se skillnad på en bra och en dålig bild. Och när det kommer till fotobelysning så finns det otroligt mycket olika tillbehör att välja mellan. Här på Fyndiq har vi samlat ihop ett härligt utbud av billiga produkter såsom blixtkabel, fotolampa, blixtbatteri, videobelysning, diffusor och bra studioset. Ja, vi har med andra ord mängder av blixtar som lyser upp bilden på rätt sätt.

Tips för ett lyckat köp

Nikon blixt eller Canon? Se till att produkten du lägger ner i varukorgen lämpar sig bra till märket på din kamera. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fantastiskt ljus med en blixt

Med studioblixtar eller en lampa kan du skapa helt fantastiska sken där motivet är exponerat på helt rätt sätt. Men det viktigaste av allt är att du behärskar exponeringen och vet vad du ska kolla efter. För att inte få det hårda ljuset av en blixt är en softbox ett otroligt bra alternativ då det mjukar upp blixten. Viktigt att tänka på är att det blir en enorm skillnad beroende på om du tar en bild utomhus eller inomhus. Solen och molnen kan vara dina bästa vänner, men om du inte klarar av att fånga dess ljus så kommer du få stora svårigheter. Men sen är det en konst att vara en fotokonstnär.