Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig kamera på nätet!

Fyndiqs favoriter

En actionkamera för att fånga all action! Tekniken med kameror är verkligen fantastisk, och världens första kamera var det som öppnade dörren till en helt ny värld där man kunde fånga omvärlden i ett ögonblick och bevara det för alltid. För att du ska kunna fånga så många ögonblick som möjligt ur ditt liv har vi på Fyndiq samlat ihop ett stort utbud av billiga kameror. Här kan du hitta allt från en tålig actionkamera till en fiffig IP kamera eller en enkel kompaktkamera. Bara dina behov sätter gränserna, så passa på att köpa kamera från oss redan idag!

Tips för ett lyckat köp! För att kunna ta så många bilder som möjligt behöver du ett stort minneskort, vilket du också kan hitta hos oss, i en annan kategori! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En digitalkamera är mycket praktiskt! Till skillnad från de tidigare kamerorna har digitalkameran den smarta funktionen att man kan se bilderna på en skärm direkt efter att man har tagit dem. Det är en väldigt stor skillnad från den förra tidens kameror då man behövde framkalla bilderna för att få se dem. Idag kan man fota med allt från en vattentät kamera till en sportkamera som hänger med i hårda svängar och snabba ryck. Hitta en kamera som passar dig och beställ hem den, smidigt och enkelt!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.