Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billigt kamerastativ på nätet!

Köp fotostativ billigt hos Fyndiq! Behöver du något att placera din kamera på? Grattis, du har kommit till rätt ställe! På Fyndiq hittar du ett brett utbud av kamerastativ, för här har de samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Låga priser och dessutom en låg fraktkostnad som aldrig blir högre hur mycket du än beställer gör att du verkligen kan frossa bland alla dessa kamerastativ! En riktig dröm för både amatörfotografen och den sofistikerade proffsfotografen.

Tips för ett lyckat köp! Fundera över vilken form av stativ du bäst behöver, sedan är det bara att klicka hem det! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ta fotograferingen till en ny nivå! Vi känner väl alla till kamerastativet som Kalle Anka har när han fotar fåglar på julafton. Riktigt så höjbara är kanske inte de vi säljer här, men de är inte långt ifrån! Trebensstativ och enbensstativ finns det gott om, och vi har också små smidiga kamerastativ med flexibla ben att placera på ojämna ytor. Om du tycker om att fotografera är ett stativ i det närmaste en nödvändighet då du kan behöva det för att ta bilder med lång exponeringstid, för att ta bilder med självutlösaren eller en massa andra saker. Så vill du bli en bättre fotograf behöver din kamera stativ, det kan du lita på!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.