Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga Adaptrar & Ringar på nätet!

Fyndiqs favoriter

Silverringen runt kameran! Nej det är inte smycken vi talar om här, du bär inte en miniatyrkamera runt fingret, även om namnet kameraring låter som det. Kameraringar är alltså en del till din systemkamera som sitter runt linsen och som gör det möjligt att koppla ihop två objektiv. Oavsett om du har en Nikon eller Canon så har de den där lilla delen, en ring som många gånger hjälper en professionell fotograf att sätta fast en filtergänga. Turen har då kommit till alla de som behöver billiga kameraringar, vi på Fyndiq har nämligen samlat alla fynd på nätet och stoppat dem på en och samma sida. Med mängder av kameratillbehör så är det lätt att förbättra, förvränga och uppgradera sin kamera här.

Tips för ett lyckat köp! Alla kameraringar passar inte på alla digital- och systemkameror så var säker på att du har tagit rätt ring för rätt modell och märke. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fotografering är en tuff hobby! Det är definitivt sant och för de som valt att göra det till en professionell hobby så krävs det att man har utrustningen till det. Bland annat krävs det att man har reservdelar till kameran utifall den skulle gå sönder eller tappa någon viktig del. Det finns också extra tillbehör till kamera som man använder för att ta ett perfekt foto. Adapterringar, Step Up Ring och omvändningsring är bara några av de ringar ni kan hitta här.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.