Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billigt objektivlock online!

Skydda ditt kameraobjektiv med rätt objektivlock! Den som är fotointresserad vet hur dyra bra objektiv är och att de även är väldigt ömtåliga. Det sista en vill är att objektivet ska gå sönder eller att linsen ska repas, därför är det oerhört viktigt att investera i ett bra objektivlock som skyddar objektivet på rätt sätt. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud online av billiga objektivlock till alla typer av kameror och objektiv. Välj mellan en rad olika objektivlock som alla har skyddande egenskaper!

Tips för ett lyckat köp! Hos oss på Fyndiq kan den fotointresserade hitta allt möjligt för att ta den perfekta bilden. Välj mellan allt från softboxar till kamerarengöringsprodukter! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Objektivlock med snap-on-funktion! Alla objektivlock som finns samlade här på Fyndiq har en så kallad snap-on-funktion. Denna funktion innebär att man inte behöver greppa om kanten av objektivet, utan man kan lätt ta av och sätta dit locket genom att enkelt trycka på objektivlocket. Många av objektivlocken har även en snodd som gör att man inte tappar bort objektivlocket lika lätt. Snodden gör alltså att locket hänger från kameran när det inte sitter på objektivet. För de objektivlock som inte har någon snodd kan man köpa till en hållare för locket. Denna hållare finns även att köpa på den här sidan!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.