Kundservice

Reservdelar Gaming

8 955 fynd


Filtrera

Reservdelar Gaming

Hos oss på Fyndiq kan du hitta alla reservdelar du kan tänka dig behöva för ditt gaming setup. Vi har allt från reparationssatser till skärmskydd och andra tillbehör. Allt du behöver göra för att hitta delarna du behöver är kolla igenom vårat enorma sortiment. Fyndiq har alltid ett mycket lågt och bra pris. Med vårt stora utbud av gaming reservdelar kan vi nästintill garantera att du lär hitta vad du letar efter. Om du ska köpa flera delar samtidigt kan du försöka hitta ett kit som innehåller vad du behöver, då får du delarna lite billigare än om du hade köpt allt separat.

Reparationssatser

Om du letar efter en reparationssats för din handkontroll eller konsol har vi ett stort utbud som i största sannolikhet innehåller delarna du behöver. I en reparationssats följer det ofta inte bara med reservdelar gaming, oftast inkluderas även verktygen som kan behövas. Dessa verktyg kan inkludera allt ifrån speciellt designade skruvmejslar till verktyg för att bryta upp plastskal och kåpor. Om du ska laga en kontroll eller konsol är det starkt rekommenderat att köpa en reparationssats. Då satsen innehåller de rätta verktygen behöver det att det finns minst chans att råka förstöra kontrollen eller konsolen. Chansen är fortfarande inte noll, så var försiktig, men rätt verktyg till rätt ändamål hjälper långt på vägen att se till att det inte går sönder.

Andra reservdelar

Vi har även ett stort sortiment av varierande reservdelar som inte är del av reparationssatser. Vårt sortiment innehåller till exempel laddportar, batterilock, strömadapter, batterier, sets av knappar för kontroller, flex kablar, vibration motorer, kåpor för kontroller, med mera. Alla dessa reservdelar kommer till ett mycket billigt pris. Tänk på att vissa delar kräver lödning, så se till att lära dig löda först. Alternativt kan du fråga någon som kan löda att hjälpa dig.

Tillbehör

Fyndiq har även ett stort sortiment tillbehör och extra delar för en rad olika konsoler. Exempel inkluderar skärmskydd, microSD kort, styluses, USB handbromsar, silikon delar för kontrollspakar, laddare till kontroller, med mera. Dessa tillbehör är prylar designade för att förbättra eller utöka spelupplevelsen. Reservdelar däremot är till för att tillåta grundläggande funktioner för konsol och kontroller att fungera ordentligt.