Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig antennkabel online!

Få in rätt kanal med rätt kabel! För den som vill ha de allra populäraste kanalerna kopplade till sin TV så behövs en grym antennkabel! Man kan inte få för bra antennkablar och vi på Fyndiq har samlat alla de kablar och antennadapters som krävs för att du ska få in rätt kanal! Kanske är en TV-antenn förlegad och de flesta äger nog ingen heller. Men antennkabel och antennskarv är däremot helt i tiden och har man rätt hål i väggen så är det bara att koppla in kabeln och sätta sig i soffan och avnjuta det varierade TV-utbudet. Kom ihåg att köpa alla kablar på en och samma gång, det är inte bara billigt, frakten är alltid dessutom densamma.

Tips för ett lyckat köp! Kolla ditt uttag både i TV:n och i väggen så att du säkert beställer rätt antennkabel! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Antennsladd är fortfarande ett måste! Många kan tro att med det förändrade sättet att se på TV är det nu helt kört för antennkabeln, men det är helt fel! En sladd rakt in i väggen är fortfarande ett måste för alla dem som bor i hyreshus eller bostadsrätt med en givmild förening. Då har man chansen att fortfarande få in de allra bästa och viktigaste TV-kanalerna. Det enda du behöver är då en antennkabel, antennskarv och antennadapter!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.