Kundservice

Antennadapter

1 982 Fynd

Filtrera

Fynda antennadapter online

Här hittar du ett brett sortiment av antennadapter och tillbehör. Oavsett om du vill titta på tv hemma, i husvagnen eller i stugan. Shoppa till billiga priser och snabba leveranser hos oss på Fyndiq.

Fynda HDMI omvandlare

Med hjälp av en adapter kan du enkelt ansluta en HD-skärm till en äldre konsol. I själva verket kan adaptern omvandla analoga RCA-signaler till HDMI. På så sätt överförs bilden med en upplösning på upp till 1080P på den äldre konsolen. Därefter kan du njuta av spel eller film i HD-kvalitet. Vi har ett brett sortiment med låga priser och bra kvalitet. Klicka hem din HDMI-omvandlare redan idag.

Fynda scartadapter

Är du på jakt efter en scart-adapter kan du sluta leta nu. Vi har nämligen allt du behöver för att kunna fördela videosignaler från exempelvis videokamera eller VHS/Videospelare. Shoppa din scart-adapter hos oss redan idag.

Fynda switcher tre-i-ett

Med exempelvis en HDMI tre-i-en-ut kan du med enkelhet växla tre signalkällor till en display med en intelligent funktion. I själva verket räcker det med att du använder dig av en fast HDMI omkopplare som kan ge dig fördelar som att skicka högupplöst video och digitalt ljud från valfri portkälla till monitorn. Dessutom kan switchens utgångsportar överföra både högupplösta ljud och videosignaler till högupplösta skärmar. Hitta din switcher hos oss redan idag och spara både tid och pengar.

Fynda antennkablar

Hos oss kan du hitta ett stort utbud av billiga och bra antennkablar. För att du ska få en så bra mottagning som möjligt ska du se till att komplettera din antenn och tv-installation med en antennkabel. Det finns en mängd olika sorter och utföranden på antennkablar så som längd, olika kontakter med mera. Helt ärligt kan du sluta leta, vi har ett brett utbud av antennkablar. Här finner du något som passar alla, oavsett om det är till hemmet, sommarstugan eller husvagnen.

Antennkabeln är fortfarande ett måste

För dig som bor i ett hyreshus eller en bostadsrätt är en antennsladd rakt in i väggen fortfarande ett måste. På så sätt har du fortfarande chansen att få in de bästa och viktigaste tv-kanalerna. Allt du behöver är en antennkabel, antennskarv och antennadapter. Och allt detta kan du dessutom fynda till riktigt bra priser hos oss på Fyndiq. Hitta dina tillbehör här.