Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda Apparatkablar billigt online!

Apparatkablar för kabeltv & dator! En apparatkabel – vad är det? Det ska vi berätta! Det är en kabel som du använder till en apparat, med andra ord precis som det låter. Och dessa kan du använda om du till exempel behöver ström till din bärbara dator, om du är i behov av en förlängningskabel till din pc eller om du helt enkelt saknar en strömkabel till din TV. Hos oss kan du köpa apparatkablar billigt och du kan enkelt välja och vraka i vårt stora utbud. Vad är det för kabel du behöver? Fundera och klicka på köp, svårare än så är det inte.

Tips för ett lyckat köp! Osäker på vilken apparatkabel du behöver? Om du klickar på bilden får du en produktbeskrivning som kanske kan hjälpa dig. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Rätt kabel för din apparat hittar du här Oavsett om du söker efter en kabel till din router, en HDMI kabel eller en internet kabel – kan du hos Fyndiq hitta det du söker. Vi har kablar till dina olika apparater i mängder, allt för att du aldrig ska gå sladdlös. Vilket märke du sedan väljer att köpa från är upp till dig, vår uppgift är att förse dig med flera alternativ så att du hittar rätt. Kika igenom vårt utbud och köp hem det du behöver. Du kommer inte att ångra dig!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.