Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga signalomvandlare online!

Fyndiqs favoriter

Stort utbud av signalomvandlare! Vi lever i en tid då det inte längre går att leva utan en teknisk pryl i hemmet. Vi lever i en tid då vi vill få ut det mesta av tekniken och inte känna oss begränsade. Vad som då väger lika mycket som guld är en signalomvandlare. Här på Fyndiq har vi ett brett utbud av billiga signalomvandlare. Välj mellan Deltaco signalomvandlare från HDMI till VGA, BNC, SDI, PAL eller någon annan bokstavskombination. Har du fler apparater som skulle vara i behov av en omvandlare är det dumt att shoppa i omgångar utan se till att bunkra upp så du inte behöver få orosmoln över att du saknar en komponent som du egentligen kunde ha haft.

Tips för ett lyckat köp! När det kommer till omvandlare så finns det inte bara signalomvandlare utan även ljudomvandlare och digitalomvandlare. Behöver du en sådan har i även det! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Få ut det mesta av tekniken! Det finns en rad olika omvandlare så välj en du känner uppfyller din önskan. En signalomvandlare från VGA/komponent till HDMI och digitalt ljud förvandlar inte bara den analoga signalen till digital utan skapar även en bättre bild. Används nyare spelkonsoler eller blu-ray spelare på äldre burk är en omvandlare från HDMI till SCART att rekommendera.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.