Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig Displayport på nätet!

Fyndiqs favoriter

Oavsett vad du vill överföra! Vi på Fyndiq bryr oss inte om vad du vill överföra, bara att du gör det smidigt, billigt och med rätt kabel. Här har vi samlat alla aktuella och billiga displayportar som kan tänkas behövas för din överföring av bild och ljud. Vi ifrågasätter inte vilken film du vill se i HD eller vilket ljud som passar bäst till filmen, det enda vi bryr oss om är att du får en bra kabel att göra det med och med rätt displayport så är överföring lätt som en plätt! Här har vi samlat alla kabelfynd och displayport för ditt behov, dessutom för en billigare peng, oroa dig inte heller för frakten, den är fortfarande lika billig oavsett hur många HMDI och VGA kablar och portar du behöver!

Tips för ett lyckat köp! Alla portar passar inte i samma uttag så se till att det är en vanlig displayport du ska ha och inte en mini displayport innan du beställer. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Överför bild och ljud med rätt kabel! Med en displayport har man möjligheten att överföra ens bild och ljud från dator in till din TV exempelvis. Det blir enklare att se filmer genom TV:n utan att bränna ut dem på DVD. Dessutom är det enklare att få bättre kvalité i sin överföring med exempelvis en displayport till HDMI så att bilden verkligen blir i High Definition. Det går även lätt att koppla sin Mini DisplayPort till VGA och kolla på VGA-skärm.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.