Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billig video kabel online

2 391 Fynd

Koppla ihop bildskärm och utrustning med video kabel

De flesta av oss är ägare till någon form av bildskärm — antingen en teve-skärm, en datorskärm eller annan typ av skärm. För att koppla ihop skärmarna med varandra eller koppla dem till en mobiltelefon eller digitalkamera, kan en video kabel behövas. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga video kablar för att kunna erbjuda våra kunder lätt uppkoppling mellan olika enheter! Välj mellan kablar från kända märken som Deltaco, Epzi, Delock och Champion! Välkommen att fynda online hos oss redan nu!

Tips för ett lyckat köp

Hos oss på Fyndiq kan du hitta alla typer av elektronikkablar som du kan tänkas behöva. Klicka in i kategorin elektronik och börja leta nu! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

HDMI eller DisplayPort

Bland video kablarna på den här sidan kan du hitta kablar i olika längder som passar för olika användare. Du kan även hitta både HDMI-kablar och DisplayPort-kablar, allt för att alla användare ska kunna hitta något som passar deras elektroniska utrustning. Förutom kablar kan du dessutom hitta HDMI-adaptrar som kan användas ifall du exempelvis vill koppla din dator som inte har HDMI-uttag till en teve som har det. Eller vad sägs om en DisplayPort-omkopplare som gör det möjligt att ansluta två datorer till en skärm?