Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig video kabel online!

Koppla ihop bildskärm och utrustning med video kabel! De flesta av oss är ägare till någon form av bildskärm — antingen en teve-skärm, en datorskärm eller annan typ av skärm. För att koppla ihop skärmarna med varandra eller koppla dem till en mobiltelefon eller digitalkamera, kan en video kabel behövas. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga video kablar för att kunna erbjuda våra kunder lätt uppkoppling mellan olika enheter! Välj mellan kablar från kända märken som Deltaco, Epzi, Delock och Champion! Välkommen att fynda online hos oss redan nu!

Tips för ett lyckat köp! Hos oss på Fyndiq kan du hitta alla typer av elektronikkablar som du kan tänkas behöva. Klicka in i kategorin elektronik och börja leta nu! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

HDMI eller DisplayPort! Bland video kablarna på den här sidan kan du hitta kablar i olika längder som passar för olika användare. Du kan även hitta både HDMI-kablar och DisplayPort-kablar, allt för att alla användare ska kunna hitta något som passar deras elektroniska utrustning. Förutom kablar kan du dessutom hitta HDMI-adaptrar som kan användas ifall du exempelvis vill koppla din dator som inte har HDMI-uttag till en teve som har det. Eller vad sägs om en DisplayPort-omkopplare som gör det möjligt att ansluta två datorer till en skärm?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.