Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig hdmi kabel på nätet!

Låt oss prata hdmi! Det är inte alla som vet vad det betyder: hdmi, men det ska vi berätta. Förkortningen står för High-Definition Multimedia Interface - vilket kan översättas som en sladdkontakt för överföring av icke-komprimerad digital ljud- eller bildsignaler , och om du är ute efter just en sådan här HDMI kabel, är du på rätt sida. Vi på Fyndiq har ett stort utbud av dessa, och med vårt billiga pris kan du plocka hem hur många kablar som helst. Här hittar du Deltaco HDMI-splitter, HDMI till VGA, vinklad HDMI-kabel i olika längder och mycket mer. Utbudet är stort, priset är billigt - vad väntar du på?

Tips för ett lyckat köp! För att det ska bli rätt är det bra om du kontrollerar vilken apparat du ska ha sladden till. Jämför namnen, så blir det nog inte fel. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En kabel till allt! Ja, det kan i princip förklaras så. För som vi skrev tidigare betyder HDMI i princip sladdkontakt för överföring av icke-komprimerad digital ljud- eller bildsignal . Låter det som Grekiska i dina öron? Det är förståeligt, det här med teknik är inte alltid det lättaste - men låt oss säga så här: Om du behöver få det som finns i din digitalbox, att visas på din tv - är vad du behöver en HDMI kabel! Det finns flera olika typer av kablar, så se till att du väljer rätt hdmi-kabel. Och om du är osäker är det bra att be om hjälp! Men skulle det bli fel behöver du inte få panik, våra priser är så billiga att plånboken knappt märker av att köpet gjorts.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.